a ja dzisiaj pierwszy raz u DGW na wymianę kloców (przód/tył)
i na 100% więcej moja noga u nikogo innego nie stanie
w lipcu ustawka na słynną kartkę - trzeba szkodnika na ludzi w końcu wyprowadzić :szeroki_usmiech
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Dostałem na PW odpowiedź od DGW, że jakieś 2 tygodnie i powinno hulać wszystko.
Hmm, ja jestem już tydzień po wymianie wszystkich amorów, drążka, silentblocków i paru innych pierdół i się zastanawiam na ile bezpieczne jest jeżdżenie bez ustawienia tego? Boję się o opony bo już przejechałem z 400km. Myślicie, że te 2 tygodnie jeszcze mogą coś tu zaszkodzić?
Dostałem na PW odpowiedź od DGW, że jakieś 2 tygodnie i powinno hulać wszystko.
Hmm, ja jestem już tydzień po wymianie wszystkich amorów, drążka, silentblocków i paru innych pierdół i się zastanawiam na ile bezpieczne jest jeżdżenie bez ustawienia tego? Boję się o opony bo już przejechałem z 400km. Myślicie, że te 2 tygodnie jeszcze mogą coś tu zaszkodzić?
Ja na twoim miejscu ustawiłbym geometrię od razu po wymianie ,jeżeli robiłem w swojej skodavce cokolwiek z zawieszeniem pierwszą czynnością po wymianie drążka,gałki czy też innych pierdół było ustawienie geometrii,pozdrawiam
Zrobiłem tak, ale nie mam odpowiedzi kilka dni, a mam trochę mało czasu na ogarnięcie mojego samochodu.
telefonu jak sam DGW napisał nie podaje, bo nie będzie miał czasu na nasze szkodniki :szeroki_usmiech
najlepiej jest podjechać - najbezpieczniej koło południa, bo wcześniej może go nie być
pzdr
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
ufff i po przeglądzie :szeroki_usmiech i udało się nawet bez karteczki, ale i tak pomału zaczynam odkładać na przyszły rok :roll: bo Grzegorz będzie miał cały dzień roboty z szkodnikem
a i już doczytałem temat z panewkami Grzesiu ops:
dziękuję w imieniu mojego szkodnika i do następnego razu
Octavia II Kombi 1.9 TDI BXE Ambiente była teraz Octavia III Liftback 1.4 TSI Ambition
Dobra Waść Kolegium
Startujemy oficjalnie z geometrią na tyle, na ile podnośnik pozwoli.
Informacyjnie: komplet z kątami to około 3h zabawy.
W cenniku pojawiły się już nowe pozycje
NFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm WARSZTAT www.dsize.pl ->CENNIK warsztat 01.01.11<-plik do pobrania tel. 790226060 spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Ja już jestem po geometrii u Grześka i mogę powiedzieć tylko jedno: nie wiem co on zrobił, ale fura jeszcze nigdy się tak nie prowadziła Tak więc jeśli chodzi o relację nakładu finansowego/odczucia z jazdy, to przebija chyba nawet chiptuning
Komentarz